Impresszum

A SzivemPárja.hu társkereső oldal Működési Szabályzata


A SzivemPárja.hu internetes oldal társkeresés, ismerkedés, kikapcsolódás céljából jött létre. A szabályzatot annak érdekében állítottuk össze, hogy aki zaklatás, rendbontás céljából jön az oldalra, vagy üzleti tevékenységet folytat, azt el tudjuk különíteni, illetve súlyosabb esetben kitiltani az oldalról.

 • A regisztációnál a működési szabályzat elfogadása kötelező!

  A működési szabályzat nem elolvasása vagy annak figyelmen kívül hagyása nem mentesít senkit a szabályok alól, mivel a szabályzat mindenkire vonatkozik.

 • Személyes adatlapok tartalma

  Minden olyan adatlap kizárható a rendszerből, amelyen a tulajdonos hamis vagy megtévesztő adatokat, illetve képet, képeket tüntet fel. Kizárásra kerülhetnek a nem saját képpel rendelkező felhasználók is. A szabályzat kimondja, hogy minden esetben legalább egy, jól látható önarcképet kell az adatlapra feltölteni. Amennyiben nem saját, vagy nem felismerhető a kép a rendszert figyelők (moderátorok) - minden felszólítás nélkül - az elsődleges képet törölhetik. Az elsődleges képpel nem rendelkező felhasználók - felszólítást követően - kitiltásra kerülnek a rendszerből. A bejelentéseket a moderátorok kivizsgálják, és jogukban áll a felhasználó által feltett kép valódiságát bizonyíttatni a felhasználóval. Amelyik felhasználó nem hajlandó a kép valódiságát bizonyítani a regisztrációs lapján feltüntetjük, hogy nem igazolt felhasználóként van jelen az oldalon.

 • Üzleti vagy más rosszindulatú céllal létrejött regisztációs lapok kitiltása

  Mit is takar pontosabban az üzleti vagy rosszindulatú adatlap.

  • Más oldalt vagy pénzkereseti lehetőséget hirdet
  • Körüzeneteket, reklámot, csoportos üzenetet küld, spamel,)
  • Más személyét sértő kijelentést közöl az oldalon, vagy más személyes adatait nyilvánosságra hozza (telefonszám, lakcím, stb.), visszaél mások fotójával.
  • Ártó szándékkal hitelrontásra, illetve az alapvető személyiségi jogok megsértésére bíztat másokat.

  A fentiek mind olyan cselekmények melyek azonnali kizárást vonnak maguk után.

  Ugyancsak kitöröljük azokat az adatlapokat melyeket a regisztrációtól számított 72 órán belül, nem erősítenek meg, vagy a megerősítéstől számított 10 napon belül credittel nem látnak el.

 • Chat és fórum szabályok

  A Közösségből való eltiltást vagy kizárást vonja maga után az is, ha valaki a közösségi portált használva nem oda illő, trágár beszédet alkalmaz vagy rendbontást szít. A büntetést mértékét mindig az adott rendbontás mértéke határozza meg. Csoportos rendbontás esetén, mikor nem bizonyítható hogy ki volt a kezdeményező, a rendbontók az úgynevezett 'karantén' büntetést kapják. A Karanténban elkülönített tagok csak egymással tudnak beszélgetni, hogy másokat ne zavarjanak. Ameddig a karanténban vannak sem levelet, sem statisztikát nem küldhetnek, és az oldal más funkcióit sem használhatják.

 • Képek kezelése

  Minden olyan nyilvános kép törlésre kerül a rendszerből, ami sértheti a közösség nyugalmát, a tagok etnikai, politikai, faji hovatartozását, vagy nemi szervet, illetve más intim testrészt tartalmaz. Törlésre kerülnek a hatályos jogszabályokba ütköző nyilvános, és rejtett képek. Ilyen, jogszabályba ütköző kép észlelése esetén értesítjük az illetékes hatóságokat!

 • Elbírálás és büntetések kiszabása

  Minden esetben a rendszert figyelők döntenek a büntetés súlyáról vagy esetleg a kitiltásról. Erről az adott Moderátor jelentést ír a központ felé. Saját hatáskörben utánajár, hogy nem elfogultság, illetve személyes bosszú van a dolog mögött. A központ regisztrálja és felülbírálja a jelentéseket. A moderátorok személye nem nyilvános, nem felismerhetőek, sőt igyekeztünk minél inkább elrejteni őket.

 • Adatok kezelése és törlése

  A regisztráció során megadott adatokat személyhez nem kötjük. A megadott adatok a rendszer tulajdonát képezik. Ugyan csak a rendszerben használt adatforgalom is a a SzivemPárja.hu Kft tulajdonát képezik. A rendszerből eltűnt, vagy törölt adatokért az üzemeltető nem vállal felelősséget. Személyes adatokat nem kérünk, mindenki csak is saját felelősségre tölti ki a regisztrációs adatlapot. A moderátor nem lát bele senki levelezésébe, statisztikájába, csak olyan dolgokhoz van hozzáférése , ami bárki számára nyilvános.

 • Egyéb rendelkezések

  Az itt nem tárgyalt kérdésekben a PTK. és a BTK. ide vonatkozó jogszabályai érvényesek.

 
 • Diamond Genus Kennel - Cane Corso tenyészet
 • Magyar Regisztrált Tenyésztők Oldala